Середа, 08.05.2024, 04:26
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Квітень » 9 » Участь у  XIX Всеукраїнській Олімпіаді школярів з новогрецької мови, історії Греції і греків України, грецької художньої творчості.
10:45
Участь у  XIX Всеукраїнській Олімпіаді школярів з новогрецької мови, історії Греції і греків України, грецької художньої творчості.

8 квітня на базі спеціалізованої школи з поглибленим вивченням новогрецької мови №46 с.Старий Крим відбулась XIX Всеукраїнська Олімпіада школярів з новогрецької мови, історії Греції і греків України, грецької художньої творчості.
В Олімпіаді взяли участь понад 500 учнів з Маріуполя, Києва, Одеси, Запоріжжя, Краматорська, Волновахи, Сартани, Старого Криму, а також з сільських районів Донецької області. Організатором заходу виступила Федерація грецьких товариств України за фінансової підтримки Глави Благодійної організації «Фонд Бумбураса» Пантелеймона Бумбураса.

Урочисте відкриття Олімпіади було яскравим, включало в себе і клятву олімпійців, і танці, і пісні, і вітання почесних гостей, серед яких були голова Федерації грецьких товариств України Олександра Проценко-Пічаджі, Генеральний консул Греції в Маріуполі Елені Георгопулу, координатор з питань освіти в Генеральному консульстві Греції в Маріуполі Хриса Тамісоглу, завідуюча відділом гуманітарної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Світлана Гарна, начальнік Департаменту освіти Маріупольської міської ради Світлана Добровольська, проректор Маріупольського державного університету Олена Проценко.
Школярі змагались у таких номінаціях: «Новогрецька мова», «Історія», «Вокал-колективи», «Читці» (новогрецька мова, румейський і урумський діалекти), «Поети», «Хореографія» та «ИЗО».

Наші учні взяли участь у наступних номінаціях:

"Хореографія" - танцювальний ансамбль "Ониро"
(керівник: Шайтан В.Н.) у складі:

Шишман Сергій 
Кассай Микола
Зімбіль Костянтин 
Мурза  Ганна 
Дайреджи Карина 
Алдунова Діана

"Читці на діалекті греків Приазов'я" (Керівник: Шаблінська Г.М.) 
Шишман Сергій 
Лавчі Вікторія

"Новогрецька мова" (Учитель: Горшколєпова О.В.) - Папазова Валентина, 
"Історія Греції і греків України" - Джавлах Наталія.

Оцінювало роботи і виступи учасників Олімпіади компетентне журі у складі викладачів Маріупольського державного університету, працівників культури і досвідчених викладачів з Греції.

    За результатами XIX Всеукраїнської Олімпіади школярів з новогрецької мови, історії Греції і греків України, грецької художньої творчості    учень 10 класу нашої школи

Шишман Сергій

зайняв ІІ місце  у номінації "Читці на діалекті греків Приазов'я".  
Усі школярі отримали Свідоцтва про участь та подарунки.

Вітаємо  Сергія  з  призовим місцем! Щиро дякуємо всім нашім учням за   наполегливість, активну життєву та громадську позицію, за те, що гідно представили нашу           школу на такому важливому заході!

Пишаємость вами!

У написанні статті використано матеріал сайту www.greeks.ua/   

стаття на сайті

Категория: Досягнення | Просмотров: 498 | Добавил: TV1992 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz