Понеділок, 29.04.2024, 18:12
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Квітень » 11 » Семінар ЗВР.
15:21
Семінар ЗВР.

11 квітня 2018 року, відповідно до графіка колективних та групових форм методичної роботи з педагогічними кадрами на ІІ семестр 2017-2018 навчального року, на базі КЗ «Малоянисольська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.В. Балабана Нікольської районної ради Донецької області» відбувся семінар-коучинг для заступників директорів з виховної роботи з теми «Реалізація сучасних підходів до навчання та виховання з метою формування життєво компетентної особистості в умовах інтеграції до європейського освітнього простору».

На семінарі був присутній завідувач сектору відділу освіти Нікольської РДА Токарєв В.О. та директор комунального закладу «Методичний центр Нікольської районної ради Донецької області» Антикало С.М.

Мета семінару:

  • ознайомлення із сучасними підходами до навчання та виховання з метою формування життєво компетентної особистості в умовах інтеграції до європейського освітнього простору»;
  • підвищення рівня професійної компетентності заступників директорів з виховної роботи;
  • сприяння професійному розвитку педагогів, прагнення до активної взаємодії всіх учасників навчально-виховного процесу.

Завдання:

  • розкриття алгоритму роботи та удосконалення традиційних та інноваційних форм методичної роботи з реалізації сучасних підходів до навчання та виховання з метою формування життєво компетентної особистості в умовах інтеграції до європейського освітнього простору.

Семінар складався з організаційного, теоретичного, практичного, презентаційного та рефлексійного модулів.

ІІ. Теоретичний модуль.

«Коучинг як нова технологія в педагогічній освіті» - директор комунального закладу «Методичний центр Нікольської районної ради Донецької області» Антикало С. М.

2. «Компетентнісний підхід: європейський вимір. Сучасний підхід до виховної роботи» - заступник директора з виховної роботи КЗ "Малоянисольська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.В.В.Балабана" Горшколєпова О.В.

ІІІ. Практичний модуль.

1.Панорама відкритих позакласних заходів:

  • З метою пробудження пізновального інтересу до історії України, виховання бережливого і шанобливого ставлення до традицій українського народу був проведений виховний захід «Хата моя, біла хата. Рідна моя сторона!» Мурза В. Ф. - класний керівник 8 класу та Абузова Т. І. - класний керівник 3-го класу.

  • Виховна година-свято «Мандрівка містом «Здоровейськ» Губерна О.В. - класний керівник 2 класу. Другокласники нагадали, що той хто піклується про своє здоров'я - ніколи не хворіє!

  • Шишман Н.Г. - класний керівник 5 класу провела природознавчу гру «Екологічний експрес», в ході якої учні навчались спострерігати, вивчати, освідомлювати, любити та берегти природу рідного краю, тобто навчались мислити екологічно.

  • Правова година з елементами тренінгу «Немає прав без обов'язків. Вчинок, відповідальність, наслідок» Сусарова М.Г. - класний керівник 9 класу. Метою заходу було ознайомити учнів з кримінальною відповідальністю, показати на прикладах з життя, які наслідки можуть мати звичайні пустощі.

Тренінгове заняття з профорієнтації «Як досягти мети» Попова В.В. - класний керівник 11 класу. Під час тренінгу "SMART" та "SWOT", яка допомогла визначити та проаналізувати свою мету та співвіднести свої бажання з можливостями. Учні виконували вправи "Знайомство", "Метелики", "Як вибрати мету", "Розумна мета", "Віночок побажань".

ІV. Презентаційний модуль

1. Музичний калейдоскоп «У серці Європи я народилась, Я – українка, – пишаюся цим!»

2. Екскурсія до шкільної кімнати-музею - Шаблінська Г. М., під час якої учні ознайомили з життям і творчістю поетів - земляків. Діти виразно та з душею читали вірші на українській, російській та грецькій мовах. З гордістю розповідали про музикантів, художників та композиторів свого села.

V. Рефлексійний модуль.

3. Педагогічний тренінг «Успішна людина. Звички успішної людини» Татар О.В., вчитель початкових класів. Метою тренінгу було формувати навички ефективно витрачати свій час, планувати дії для досягнення мети, думати та діяти так, щоб користь від справи була взаємна, вирішувати проблеми у стилі «win-win», сприяти виробленню в учасників умінь працювати з “Колом вибору”.

 

Категория: Виховна робота | Просмотров: 299 | Добавил: Огневая | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
uCoz