П`ятниця, 03.05.2024, 23:13
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 8 » Пришкільний майданчик "Сонечко". День кухариків.
16:43
Пришкільний майданчик "Сонечко". День кухариків.

Сьогоднішній день у пришкільному майданчику "Сонечко" пройшов під гаслом "Маленькі кухарики". Після бодьорої зарядки та поживного сніданку, вихователі провели інструктаж з БЖ "Основні правила поведінки при пожежі". 
Потім для таборців розпочалася конкурсна програма під назвою "Майстер Шеф по українськї". Вихователі Абузова Т. І. та Лобода О. В. познайомили дітей зі стравами української національної кухні, з традиціями, пов'язаними із готуванням страв. Діти відгадували загадки, дивилися презентацію "Український смак", співали пісні та декламували вірші про українську кухню.
Без чого не можна уявити український обід? - Ну звичайно же, без борщу. Діти пограли у гру "Збери все на борщик", в якій потрібно було правильно визначити усі інгрідієнти для страви.
Вихователі провели для таборців майстер - клас "Я вареники люблю, я вареники ліплю". Діти із задоволенням прийняли участь у ліпленні вареників. 
Далі на дітей чекав конкурс "Каша - мати наша". Дітям потрібно було із зав'язаними очима відгадати назву крупи та запропонувати, яку кашу можна з неї зварити.
На зустрічі з сільським бібліотекарем Артюх Т. А. діти познайомилися з професією кухаря та поповнили свій словниковий запас новою сучасною лексикою з теми дня. 
На прикінці дня дітей чекав "Шоколадний сюрприз" - діти дізналися історію походження шоколаду. А на завершення таборців чекав солодкий конкурс - "Спробуй на смак", де діти із зав'язаними очима відгадували різновиди шоколаду на смак: білий, молочний або чорний. Гра "Солодка галявина" не залишила дітей байдужими, тому що кожен залишився із солодким призом, який знайшов власноруч на чарівній галявині!
Ось таким смачним і солодким видався наш день!

Категория: Шкільне життя | Просмотров: 403 | Добавил: Огневая | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz