Субота, 04.05.2024, 00:39
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 4 » Пришкільний майданчик "Сонечко". День етноздоров'я.
16:42
Пришкільний майданчик "Сонечко". День етноздоров'я.

4 травня стартував другий тиждень пришкільного майданчика КЗ "Малоянисольська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.В.В.Балабана" "Сонечко". Цей день був присвячений етноздоров'ю. 
Зранку, після ранкової гімнастики та смачного сніданку, на дітей чекав захоплюючий екологічний квест, який підготувала Абузова Т. І. Перед початком квесту діти пройшли інструктаж з техніки безпечної поведінки у природі.
Діти розподілилися на дві команди, отримали маршрутні листи та на чолі зі своїми капітанами мандрували від станції до станціїї. Діти подолали 4 станції:


1. Станція "Лісна". На цьому етапі дітям потрібно було командами зібрати по 1 листочку з 7 дерев, які були вказані у завданні. Наступним завданням цієї станції було відгадати загадки про рослини та дерева зі шкільного парку та зробити з ними усією командою селфі. Після цього діти повернулися до класів, де їх очікувало наступне завдання "Пірнаті друзі". Діти згадали птахів рідного краю, особливості їх існування та повторили можливі шляхи допомоги їм. Для того, щоб потрапити до наступної станції дітям потрібно було виконати музичне завдання - до куплету з пісні вставити пропущені слова, а потім усією командою заспівати пісню!


2. Станція "Загадкова". Кожній команді були запропоновані задачі на логіку. Обом командам довелося добрячи поміркувати, аби знайти правильну відповідь! Для того, щоб перейти до іншої станціїї дітей очіку
вало ще одне музичне завдання: проспівати дитячі пісні за допомогою голосів тварин! Діти дуже активно приймали участь у співах: нявкали, гавкали, кукарікали, квакали, крякали - вийшов цілий "тваринний хор"!


3. Станція "Це цікаво знати". На цій станціїї діти переглянули цікаві та інформативні презентації з екології. Молодшому складу нашого табору було запропановано переглянути мультфільми з екологічної тематики. Після цього обидві команди взялися розгадати кросворд про природні явища. Усі були при ділі. Для того, щоб потрапити до наступної станціїї дітей знову очікувало музичне завдання: їм потрібно було знайти неправильно вписані слова до пісні, виправити їх та заспівати усією командою.
4. Станція "Брати наші менші". На цій станції діти пограли у свою улюблену гру - "Крокодил". Їм потрібно було показати без слів певну тваринку. Усі справилися з цим завданням! Потім на дітей чекала художня п'ятихвилинка: їм потрібно було намалювати вигадану тваринку з майбутнього - .... Які шедеври вийшли у команд! 


А на завершення квесту на дітей чекала дискотека. Усі із задоволенням танцювали та заряджали своїми емоціями усіх навколо! 
Обидві команди отримали грамоти за активну участь у екологічному квесті!


Вихователь Лобода О. В. підготувала для дітей екологічну вікторину за темою "Екологічною стежкою...". Діти проявили високий інтелектуальний рівень знань з теми та із великим задоволенням промандрували екологічною стежкою разом з Оленою Володимирівною!


Впродовж дня у дітей не було можливості нудьгувати, адже набагато цікавіше проводити час весело, активно та з користю!

Категория: Шкільне життя | Просмотров: 344 | Добавил: Огневая | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz