П`ятниця, 03.05.2024, 12:41
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 6 » Міносвіти розпочало розроблення програм для проведення зовнішнього оцінювання у 2016 році
23:20
Міносвіти розпочало розроблення програм для проведення зовнішнього оцінювання у 2016 році

Перелік тестів ЗНО може бути розширено

У Міністерстві освіти і науки розпочато роботу з розроблення програм для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Відповідний наказ підписано заступником міністра освіти Павлом Полянським.

Окрім вже звичних програм для проведення ЗНО з української мови та літератури, математики, історії України, географії, біології, фізики, а також п’яти іноземних мов: англійської, німецької, французької, іспанської та російської, перелік програм для проведення ЗНО у 2016 році буде розширений іншими мовними тестами.

Зокрема, згідно з наказом Міністерства освіти і науки, для проведення тестування у 2016 році будуть розроблені програми ЗНО для складання тестів з угорської, румунської, польської, молдовської, кримськотатарської, словацької, болгарської та новогрецької мов.

Згідно з наказом Міносвіти департаментам загальної середньої та вищої освіти спільно з Інститутом модернізації змісту освіти вже до 1 березня цього року необхідно забезпечити розроблення зазначених програм ЗНО. З цією метою затверджено склад робочих груп, які мають забезпечити розроблення програм для проведення ЗНО з зазначених предметів.

До 5 березня проекти програм мають бути розміщені на сайті МОН для їх громадського обговорення. За наслідками обговорення вони будуть доопрацьовані з урахуванням висловлених зауважень громадськості.

 

Відкрито масові безкоштовні онлайн-курси з підготовки до ЗНО

Неприбутковий громадський проект „Prometheus“ спільно з партнерами з „Освіта-онлайн“ запускає перші в Україні масові безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії. Читати курси будуть провідні викладачі Одеського національного університету ім. І. Мечникова, Одеського національного медичного університету та досвідчені шкільні вчителі.

Наша мета – зробити найякіснішу підготовку до ЗНО доступною всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності коштів на послуги репетиторів, чи рівня викладання в школі. Нові курси також допоможуть абітурієнтам із зони АТО, тимчасово окупованих територій та біженцям.

У найближчі місяці на платформі „Prometheus“  з’являться курси з підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії та англійської мови.

Кожен курс проекту складається з ілюстрованих відео лекцій та інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Курси доступні за таким посиланням: http://prometheus.org.ua/zno

 

Просмотров: 420 | Добавил: tataroksana | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz