Субота, 04.05.2024, 07:05
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 1 » День захисту дітей.
16:46
День захисту дітей.

Сьогодні, 1 червня, відзначають День захисту дітей. Наше село та наш пришкільний майданчик не оминуло це свято. Голова Малоянисольської сільської ради Бахчісарай Є. Ф. та директор КЗ "Малоянисольська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.В.В.Балабана" Темір В. М. привітали маленьких мешканців нашого села та їх батьків з цим святом. 
Для усіх дітей, які були присутні на святі, був організован святковий концерт, зірками якого були самі ДІТИ. Своїми піснями та танцями, вони заряджали енергією та позитивом усіх присутніх!
Для дітей був організован конкурс малюнків на асфальті за темою: "Світ очима дітей". Після конкурсу всі діти отримали солодкий приз - морозиво!

Спортивне свято "Тато, мама і я - спортивна сім'я" - стало родзинкою дитячого свята. В ньому взяли участь: сім'я Бикових та сім'я Черкез (1 клас), сім'я Чавдар та сім'я Мечетних (2 клас), сім'я Боцарових (3 клас), сім'я Папазових та сім'я Саващук (4 клас). Учасники були нагороджені пам'ятними подарунаками за активну участь, а сім'ї Чавдар та Папазови отримали ще й грамоти переможців! Щиро вітаємо їх!
Також для дітей була організована розважальна програма з аніматорами: усі разом танцювали, співали, виконували цікаві та веселі завдання. 
Після розважальної програми на дітей чекав ряд цікавих та захоплюючих майстер - класів:
1.
Майстер - клас з плетіння різноманітних косичок, який проводила перукар Чапні Г. Д. Діти мали змогу власноруч спробувати створити зачіску із заплетених косичок. Вони отримали безліч корисних порад від спеціаліста, як правильно доглядати за волоссям.
2.
Майстер - клас з виготовлення заколок, бантиків, квітів із стрічок, який проводила Папазова Л. І. Дітям було дуже цікаво спостерігати, а потом власноруч спробувати, як з довгої стрічки, за допомогою "магії" рук можно створити таку гарну прикрасу.
3.
Майстер - клас з прикрашання тортів та капкейків, який провела кондитер Мельник М. І. Як же цікаво спостерігати за маленькими кондитерами, які дуже уважно і зусереджено виконують вказівки Марини Іванівни. Діти навчилися користуватись кондитерським мішком та різними насадками, щоб отримати різні форми для прикрашання, також вони навчилися декорувати солодощі полуницею, горішками та шоколадом. А як смакує власноруч прикрашений торт та капкейкі не передати словами!
4.
Майстер - клас з вишивання хрестиком, який провела Бика О. Л. Вона ознайомила дітей зі своїми роботами. Показала дітям техніку вишивання хрестиком, ознайомила з технікою безпеки при роботі з голкою. Кожен з дітей мав змогу власноруч спробувати зробити свої перші стежки. Олена Леонідівна розповіла, що вишивання - це дуже кропітка робота. Вона потребує посидючості, терпіння та бажання створювати красу!
5.
Майстер - клас з оздоблення картонних будиночків, який провела Челборах А. О. ДІти познайомилися з дуже цікавим способом використання картонних ящиків - створення лялькових будиночків. Анжела Олександрівна розповіла дітям, що для цього необхідно трішечкі фантазії та зусиль. Усі діти запалали бажанням зробити вдома свій власний будиночок або навіть палац! Чекаємо на результат!
День захисту дітей видався дуже насиченим та плідним!

Ми бажаємо вам, ДІТИ, якомого довше залишатися дітьми! Міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих ВАМ посмішок!

Категория: Шкільне життя | Просмотров: 287 | Добавил: Огневая | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz