П`ятниця, 26.04.2024, 00:30
Приветствую Вас Гість | RSS

КЗ "Малоянисольська ЗОШ I-III ступенів імені В.В. Балабана"

Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Травень » 24 » Вітаємо!
11:37
Вітаємо!

Шановні директор школи, вчителі, школярі, батьки!

 

Як Президент шкільного самоврядування, від себе особисто та від всієї шкільної спільноти щиро вітаю зі святом останнього дзвоника!

 

     Сьогодні лунає останній дзвоник, який сповіщає школярів про початок довгоочікуваного літнього відпочинку, а випускників про початок нового етапу в їх житті. Тільки на шкільному подвір’ї  відчувається ніби знаходишся між двох часів – минулим і майбутнім.

     Для випускників, цей дзвоник справді є останнім. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, які зробили вас розумнішими та самостійнішими. Ви вирушаєте у довгий шлях дорослим життям. Але не забувайте, що тут, на одвічно милому та привітному шкільному подвір’ї , вас завжди чекають ваші вчителі.  Вони вже починають сумувати за вами. Тільки подивіться в ці очі! Тож сьогодні так важливо встигнути подякувати всім, хто робить цей світ для учнів цікавим та щасливим. У цей день ми невтомно дякуємо Вам, дорогі наші вчителі, — за ваш труд і професіоналізм, а ще за тепло Ваших сердець та світлу посмішку, яка повсякчас слугує нам промінцем та освітлює шлях у майбутнє.   

     Користуючись нагодою, я передаю вітання для усіх присутніх  від народного депутата України Дмитра Лубінця. Нашим юним друзям-школярам Дмитро Валерійович бажає продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Випускникам – в першу чергу, успішно скласти ЗНО. Знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої долі вам та вагомих успіхів!

 

     Зі святом усіх нас – з Днем останнього дзвоника і початком нових звершень. Зичу усім добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру !

Категория: Шкільне життя | Просмотров: 247 | Добавил: Огневая | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Внимание!

Національна дитяча гаряча лінія

Календарь
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz